Nanoneedling v.a. € 7,50

 

Wat is Nanoneedling?

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Deze nanonaaldjes zijn zeer dun en slechts 0.2 mm lang. Tijdens Microneedling worden de lippen en het orbitale deel van de ogen (waar zich geen bot onder bevindt) vermeden. De naaldjes van de 12-naaldkop zijn te dik voor het weefsel direct onder het oog en de lippen. Rondom de ogen is de huid het dunst en zeer gevoelig. Om schade aan de ogen en ondiep liggend weefsel te voorkomen worden de nano-naaldjes ingezet. Deze kunnen veilig onder het oog gebruikt worden. Op de lippen kunnen de nano-naaldjes ook gebruikt worden, zeker wanneer liplijntjes doorlopen in de lip zelf.  

Collageen

Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Omdat Microneedling zich richt op dieper gelegen huidlagen, worden collageenprocessen geactiveerd en gestimuleerd. Nanoneedling stimuleert geen collageenprocessen, daarom kan de behandeling met een interval van minimaal 7 dagen toegepast worden. Er kan dus geen extra lipvolume (collageen-toename) bereikt worden met nanoneedling, maar wel een gladdere huidtextuur en meer stevigheid door de toename van huidcellen. Nanoneedling stimuleert tevens de aanmaak van meer huidcellen (versteviging van de opperhuid en een gladder huidoppervlak) en lymfeprocessen (vochtafvoer).

Nanoneedling onder de ogen

Nanoneedling onder de ogen activeert lymfeprocessen die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door. Zeker in combinatie met BioPulse Therapy is dit een goede behandeling voor vochtwallen. Het resultaat wordt geoptimaliseerd door de combinatie BioPulse en door thuisgebruik van het Eye Serum.

Nanoneedling van de lippen

Nanoneedling van de lippen verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen, deze worden gladder en beter doorbloedt. Omdat er geen collageenprocessen geactiveerd worden met Nanoneedling kan geen extra lipvolume bereikt worden met nanoneedling, zoals bijvoorbeeld het geval is bij fillers. Het resultaat houdt ca. 3-4 weken. De lippen kunnen in de dagen na de behandeling droger aanvoelen door de versnelde celdeling, dit is goed te behandelen met de Organic Lip Balm.

Losse module, niet in combinatie met Microneedling € 15,00
Als aanvulling op de Microneedling behandeling € 7,50 

 

Klik hier voor Prijzen