Mijn naam is Linda Donker.

Sinds 2018 ben ik eigenaresse van schoonheidssalon Reborn Skin & Beautycare, waar ik met veel liefde, passie en enthousiasme mijn behandelingen geef. 

Tevens ben ik werkzaam bij Salonnepro, een Nederlands cosmetica-merk met een duidelijk doel: huidverbetering.

Bij Salonnepro geef ik Microneedling-, BioPulse-, Fruitzuurpeeling-, Bio Peel- en Dermaplaning trainingen aan schoonheidsspecialisten. En leid ik onze nieuwe trainsters op. Hierdoor blijf ik zelf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op beauty gebied, van zowel goede werkzame stoffen en producten als (specialistische) behandelingen. En kan ik mijn behandelingen nog meer specifieker toepassen.

 

Je kunt mij vinden in mijn salon in Herwen.

 

 

Mijn naam is Sandra Meijer.

Sinds kort ben ik het team van Reborn Skin & Beautycare komen versterken. Na een tijdje gestopt te zijn geweest als schoonheidsspecialiste, kriebelde het toch wel heel erg.

Samen met Linda heb ik diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd om mijn kennis te verbreden en nog specifieker te kunnen werken.

Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten het gevoel van ontspanning en wellness te laten ervaren en tegelijk de conditie van de huid te verbeteren door te werken met de mooie producten van Salonnepro.

 

 

Je kunt mij vinden in mijn salon in Pannerden.