SPA Oil Elixirs 

De range bestaat uit 4 soorten olieserums voor verschillende huidtypen.  Alle serums zijn 100% natuurlijk en bevatten organic gecertificeerde ingrediënten.  Vrij van synthetische stoffen, zonder conserveermiddel, parfumvrij en natuurlijk dierproefvrij! 

 

Waarom een olie? 

Een droge huid heeft van nature een tekort aan talg.   Uit meerdere studies is gebleken dat een huid die te droog is, (en dus te weinig talg aanmaakt) veel sneller last krijgt van  rimpelvorming en droogtelijntjes. De lipidebalans is dus heel  belangrijk om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

 

Een olie serum bij een vette huid? 

Vaak wordt een vette- of combinatiehuid agressief gereinigd.  Matterende en agressieve (reinigings)producten strippen de huid van het eigen talglaagje.  De huid wordt te droog en reageert hierop door meer talg aan te maken.  Een vicieuze cirkel dus. Daarom adviseren wij het Jojoba Oil Elixir, deze speciale olie is qua structuur bijna gelijk aan huideigen talg. Het serum brengt het beschermlaagje terug en zorgt zo dat de huid vanuit zichzelf minder talg gaat aanmaken. 

 

Argan Oil Elixir: alle huidtypen

Jojoba Oil Elixir: combinatiehuid/ vet 

Rosa Canina Oil Elixir: (zeer) droge, rijpere huid 

Calendula Oil Elixer: gevoelig met roodheid   

 

Argan Oil Elixir 

Voor alle huidtypen, aanrader bij jeuk en huidaandoeningen

Vetheid: * * 

Arganolie is zeer rijk aan Vitamine E en antioxidanten om fijne lijntjes en huidveroudering door uitdroging tegen te gaan. De olie heeft een speciale lipidenstructuur. Het Oil Elixir neemt de functie van huideigen talg over, met een beschermende en versoepelende werking.  Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème.  100% organic gecertificeerde olie. 30 ml. 

 

Jojoba Oil Elixir 

Voor de combinatie-, vette en onzuivere huid

Vetheid: * 

Deze speciale organic gecertificeerde Jojoba olie is het meest gelijk aan de structuur van onze huideigen talg. De huid wordt in balans gebracht en de talgaanmaak gereguleerd. Verzorgd zonder een vettig laagje achter te laten.  Vaak wordt een vette- of combinatiehuid veel te agressief gereinigd. Matterende en agressieve (reinigings)producten halen het huideigen talglaagje weg. Daardoor wordt de huid te droog, en de huid reageert hierop door meer talg aan te maken. Een vicieuze cirkel.  Het Jojoba Oil Elixir brengt het beschermlaagje terug, en zorgt dat de huid vanuit zichzelf minder talg gaat aanmaken.  Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème.  100% organic gecertificeerde olie. 30 ml. 

 

Calendula Oil Elixir 

Voor de (zeer) gevoelige huid, roodheid

Vetheid: * * 

De organic gecertificeerde Calendula Oil Elixir bevat een blend van organic Soja olie en organic Calendula bloemextract. Bevat Vitamine E.  Het Oil Elixier is van nature rijk aan alpha- en betacarotenoïden en anti-oxidanten, om het huideigen herstelvermogen te verbeteren. De olie heeft een speciale lipidenstructuur en neemt de functie van huideigen talg over, met een beschermende en versoepelende werking.  Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème.  100% organic gecertificeerde olie. 30 ml.   

 

Rosa Canina Oil Elixir 

Voor de (zeer) droge en rijpere huid

Vetheid: * * * 

Het Rosa Canina Oil Elixir is zeer rijk aan essentiële vetzuren, vitamine A (retinol), vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen en is een echte musthave voor de droge en/of rijpere huid.  Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème.  100% organic gecertificeerde olie. 30 ml.

 

Wil jij weten welke Oil Elixir geschikt is voor jouw huid, vraag ons naar de mogelijkeheden.